Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia Odra-Niemen

Stowarzyszenie Odra-Niemen organizując  coroczne Walne Zebranie Członków, wykorzystuje ten czas na podsumowanie roku, ale też na spotkanie środowiska. Zapraszamy też zawsze naszych partnerów, przyjaciół z innych organizacji pozarządowych. Są z nami goście honorowi – kombatanci i przedstawicieli różnych instytucji.

W każdym roku gospodarzem wydarzenia jest jeden z Oddziałów Odry-Niemen. W dniach 4-6.06.2021 spotkamy się na Lubelszczyźnie.

Pandemia spowodowała, że wiele spotkań nie odbywało się przez ostatni rok. To dla nas ważny czas na wzmocnienie więzi, rozmowy, planowanie w pięknym otoczeniu, w ośrodku szkoleniowym, z zachowaniem wszelkich zasad bezpieczeństwa.

Program wydarzenia i fotoreportaż z jego realizacji

Finasowanie wydarzenia

Projekt jest współfinansowany ze środków własnych Stowarzyszenia Odra-Niemen. Zadanie ” Stowarzyszenie Odra-Niemen. Wzmocnienie struktur i rozwój grupy” ma także współfinansowanie ze środków otrzymanych z NIW-CRSO w ramach Programu Rozwoju Organizacji Obywatelskich na lata 2018-2030.

Organizatorzy wydarzenia

Głównym organizatorem projektu jest Stowarzyszenie Odra-Niemen Zarząd Główny z Wrocławia. Parterem organizacyjnym i merytorycznym jest Stowarzyszenie Odra-Niemen Oddział Lubelski. Partner wydarzenia to także Federacja Patriotyczna.